keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Ja lisää riipuksia..

Miten tässä on taas humpsahtanut melkein kaksi viikkoa edellisestä postauksesta?? Nojoo, laitanpa tänne ainakin kaksi uutta korua.

Tässä siis eiliset teokseni..
























Päätin alkaa tekemään ketjujen lisäksi naruja. Kuulin, että niistä veloitetaan yli viisi euroa!?! Sain ensimmäiselle riipukselleni jo uuden tyytyväisen omistajan :) Jos (ja kun) veloitan kolme euroa narun pätkistäni se tekee korun suhteellisen edulliseksi (verrattuna 60€:a hopeakäädystä) ja useammat pääsevät nauttimaan tekeleistäni. Jee :)


Tässä riipus mustalla kivellä (sorry, en nyt tiedä kummankaan nimeä)








Tällaisia tällä kertaa. Mulla on kyllä koneella noin miljoona kuvaa kuluneen viikon koruista mutta nyt en vaan ehdi notkumaan näytön ääressä. Gotta go! 


Henkka


5 kommenttia:

  1. Ylempi ihanuus lienee valtamerijaspis :-D

    VastaaPoista
  2. Upeita ja näyttäviä molemmat. Oletko naputellut langan litteäksi, sen jälkeen kun olet kiputellut kiemurat? Olen itse yrittänyt väännellä monenmoisia kehikoita isoille korukiville. Onko tuo narun vääntäminen vaikeaa? Kuinka oikein tapahtuu? Kyseleväinen nyt olen :)

    VastaaPoista
  3. Uiui, kyllä ovat kauniita ja ihania ideoita! =)

    VastaaPoista
  4. Mags, kiitos vastauksesta! Googlasin sen ja kyllä kivi taitaa olla just valtamerijaspis. Sä oot kuin tietopankki. Rock solid :)

    Valokille tiedoksi että en ole naputellut lankaa litteäksi. Noi lyhyet pätkät, joilla oon "sitonut" sen kehikon, puristin vaan pihdeillä litteämmiksi. Tarkoititko sillä narun vääntämisellä sitä kehikkoa vai vahanarua? Vahanarun vääntäminen ei todellakaan ole vaikeaa :) Siinä meni noin 15 sekuntia ja nauhassa oli lukko.

    Kiiiiiiitokset myös Tanjalle ja Ninnille! :)

    VastaaPoista