lauantai 7. helmikuuta 2015

Ketjuketjuketjuketju

Ketjujen nyplääminen on terapeuttista. Sen on vaan niiiiiiin terapeuttista. Voisin väkertää ketjuja aamusta iltaan. Ehkä mun päässäkin pysyis järjestys ku saisin meditoida renkaiden ja lankojeni parissa. ...tai sit mulla iskis reuma tai joku muu sormi-rappeuma. 

Tässä muutama valmis ja keskeneräinen työ..


Kuningasketjua yllä ja piinaa alla..


Sit ois boxchain, jota punon 0,8mm langasta...eli tossakin on jo lähemmäs tuhat lenkkiä..




Ylempi on taas kuningasta alumiinilangasta. Tää on mun uusin höyrähdys. Se on suhteellisen halpaa, ei muuta väriä käytössä (toisin ku hopeoitu kupari) ja sitä on kevyt sahata. 




Tuolta toi jöötimpi ketju on kaks millisestä langasta ja noi kaks ohutta on 1mm. 

Siinä taas pari työnäytettä. Onks kukaan perehtynyt tohon alumiinilankaan? Voiko joku olla sille allerginen? 

Henkka


2 kommenttia:

  1. Onpa tosi kivan värinen tuo alumiinilanka. Tykkään.

    Jenkit käyttävät paljon näitä pinnoitettuja alumiinilankoja. Siellä ollaan vissiin 'ylivarovaisia' monessakin asiassa, eli eiköhän alumiini liene turvallinen materiaali korukäytössä. Jossain implantteja käsittelevissä tutkimuksissa on mainittu alumiinin olevan neurotoksiini, mutta altistus on ehkä himppasen toista luokkaa kuin korukäytössä. Uskaltaisin käyttää, mutten uskaltaisi varmuudella väittää allergisoimattomaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti tiedosta! Testasin yhtä ketjuu pitämällä sitä ranteessa viikon putkeen eikä itelle tullu ainakaan mitään...ei edes värjänny. Eli ei tietoa allergisoimattomuudesta mut eipähän ainakaan ihan välittömästi aiheuta syöpää :)

      Poista