tiistai 21. joulukuuta 2010

Let's get this party started!

Oon aina halunnut järjestää kisoja blogissani mutta edellisessä blogissa en saanut tätä aikaiseksi. Ensin päätin palkita sadannen kävijän, sitten kahdensadannen...myöhemmin palkkion ansaitsisi tuhannes ja tuhannessadas. Myös viides lukija piti saada palkinnon mutta jotenkin joku aina ehti kuitata paikan ennenkuin sain ilmoitettua kilpailusta.

MUTTA NYT. Nyt aion palkita ensimmäisen lukijani. Eli ensimmäinen, joka omistaa gmail-tilin ja rekisteröityy lukijakseni voittaa söpön malakiitti-riipuksen!


Tarjolla olisi siis malakiittiriipus ensimmäiselle halukkaalle. Malakiitin ympäröimä lanka on hopeoitua metallilankaa, joka on allergiatestattu.






Tämä kivi lähtee siis ensimmäiselle viralliselle lukijalleni. Jos siis olet ensimmäinen rekisteröitynyt lukija, lähetä minulle sähköpostiin yhteystietosi (osoitteineen, tietenkin) niin lähetän korun postissa välittömästi. Korun voi luonnollisesti tulla noutamaan täältä kotipajaltanikin jos haluaa näppärän joululahjan :)

Onneksi olkoon voittajalle ja muidenkin kannattaa rekisteröityä, koska kerran kuussa arvon lukijoiden kesken korupalkinnon, joka toimitetaan ilman mitään kuluja :) Stay tuned!

Henkka

6 kommenttia:

  1. Koittaa olla eka :) liekö osui, vai ehtikö joku ujompi ensin? Sun sähköpostias en spottaa täältä mistään...

    VastaaPoista
  2. Hyvin koitettu! :) Ja onneksi olkoon, olit eka. Pahoittelut tonttuilustani, olin näköjään maininnut spostini yhden ainoan kerran ja sekin ensimmäisessä postauksessa. Se on henkka.lindeman@gmail.com. Nyt se pitäisi löytyä myös oikeasta laidasta :)

    VastaaPoista
  3. Upee!! Nyt käy vähän harmittamaan, etten oo vieraillu täällä ahkerammin..
    Ametisti sykähdyttää edelleen, vaan palan halusta saada jonkun toisenkin ;)

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla että oot kuitenkin vieraillut :) Ja ihanaa että ametisti jatkaa sykähdyttämistään. Sain joululahjaksi aikamoisen röykkiön kiviä (jep, outo lahja mutta arvostin suuresti) ja tulossa on varmasti aikamoisia ... sykähdyttäjiä ;)

    Kilpailuja on tulossa lisää eli jos sulla on gmail/blogger-tili kannattaa ehdottomasti liittyä lukijaksi :)

    Henkka

    VastaaPoista
  5. Kiitos korusta :) se oli livenäkin upea!

    VastaaPoista
  6. Kiitos palautteesta :) Kiva että ilahdutti! Täällä arvotaan tasaiseen tahtiin tavaraa eli "stay tuned"! ;)

    Henkka

    VastaaPoista