sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Fimo II

Niin, siis nämähän ei varsinaisesti oo fimoa vaan jotain halpisversiota siitä. Ostin kyllä nyt sit ihan aitoa kamaa sinellistä. Siitä sitten piakkoin kuvituksia. 

Tässä vielä halpoja kopio-vaha-riipuksia..Mä tykkään piirtää. En oo ehkä aikaisemmin maininnut. Nää muovailuvaha-päät on vaan aika samannäköisiä kuin mun piirrustukset. Joku joskus kysyi multa mistä mulle tulee tämmösiä kuvia päähän. En oikein osannut vastata muuta kuin että siellä niitä vaan on. Jälkeenpäin tajusin mielikuvan olevan ehkä vähän pelottavakin. Muistan kysyjän hämmentyneen hetkeksi.Sen takia varmaan piirtelenkin ja muovailen näitä irvikuvia, etteivät jää kuuppaani kummittelemaan :) 

Mitä mieltä ootte näistä tekeleistä? Onks nää ihan kauheita vai kehtaako tämmöstä postailla toistekin?

Henkka

5 kommenttia:

 1. Mielestäni nää on hienoja! Siitä vaan lisää<3

  VastaaPoista
 2. Kehtaa! Tykkään kun nämä ovat vähän erilaisia, sellaisia karikatyyrin oloisia. Voisin kuvitella, että menekkiä olisi sellaisille nuorille jannuille. Sopivan rujojen helmien/fimohelmien/luonnonkamojen kanssa muotoutuisivat varmaan hienoiksi kaula-, ranne- ja korvakoruiksikin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kannustavista sanoista! Tässähän vallan perspiroituu tekemään lisää :) Sain idean kilpailulle...pitää palata siihen parin viikon lomailun jälkeen.

  VastaaPoista
 4. Nämähän on tosi hienoja! Löysin blogiisi etsiessäni juuri Fimo-kuvia. Olen itse tehnyt muunlaisia koruja ja ajattelin kokeilla Fimoa seuraavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva että löysit tänne. Fimo kyllä tuntuu hauskalta ja ostinki just lisää niitä..

   Poista