sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Ch-chain-chain..

Chain of fools!

Vihdoinkin olen saanut viihtyä vähän kotonakin. Pari viikkoa on kulunut matkustellessa ympäriinsä. Avovaimoni lisäksi olen kaivannut kovasti työpistettäni (en uskalla laittaa näitä kahta tärkeysjärjestykseen...työpisteeni saattaa nirhata minut).

Tosin "työpiste" saattaa olla harhaanjohtava termi kun puhutaan ruokapöydästämme, jonka iltaisin valloitan työkalujeni kanssa. Vihdoinkin olen ehtinyt väkertelemään vähän. Tässä pari kuvaa aikaansaannoksistani..
















Ja päätinpä myös nimetä kaikki kuvan ketjut..



Saatan olla perinteisestä poikkeava mutta otan riskin ja paljastan, että nautin suunnattomasti kun saan väännellä koruja kotona. Muutenkin olen (huolestuttavan) kiinnostunut kutomisesta, virkkaamisesta ja helmien punomisesta. Viimeisimpänä naulana arkkuuni avovaimoni pamautti rakennekynnet. Sain kokeilla laittaa hänelle sellaiset ja olin myyty. Myös maineeni taitaa olla mennyttä kun tämän tekstin julkaisen. Well, fare well!

Palaillaan taas astialle..


Henkka



5 kommenttia:

  1. Reps ;D loistavaa... anna palaa vaan :) ei kaikkien tartte samaan muottiin mahtua!

    VastaaPoista
  2. täällä päässä hymyilyttää myös ;) Jokainen löytää oman harrastuksensa! Saavathan naisetkin olla esim autonasentajia ja muita "miehisiä" ammattiharjoittajia tai harrastaa miesharrastuksia, esim. nyrkkeilyä. Formulaan ei VIELÄ olla päästy sentään mukaan.... UPEITA KETJUJA!!!!!!! oikein kimaltelevia...

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa, Henkka, että kerroit meillekin :-D

    Ja upeita ketjuja!

    VastaaPoista
  4. Anna mennä vaan, tähän harrastusmaailmaan mahtuu kaikki! Onhan muuten kultaseppinäkin paljon miehiä. :) Ja hienoja ketjuja, opettelen tässä samalla vähän noita nimiä... :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikista lohduttavista sanoista :)

    VastaaPoista