sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Idea-kilpailu!

Maaliskuun kunniaksi ajattelin julkaista pienen kilpailun :)

Kilpailuun osallistut antamalla parannusehdotuksen kommenttilaatikkooni. Nyt on mahdollisuutesi kertoa mitä haluaisit nähdä/lukea/kokea enemmän blogissani. Paras ehdotus valitaan ensi viikon sunnuntaina, 13.3., ja voittaja saa itselleen seuraavanlaisen palkinnon:





Siitä vaan ehdottelemaan! Kilpailuun saa osallistua niin monella ehdotuksella kuin haluaa. Lupaan olla loukkaantumatta :) 

Lycka till alla!


Henkka



8 kommenttia:

  1. Hopeankieputtelua vaihe vaiheelta :) tahtoo oppia kanssa!

    VastaaPoista
  2. Käsittääkseni olet suomenruotsalainen ;) Niin minäkin, joten kun toiset översättaa på engelska, ska vi börja översätta på svenska OCH lär människor att göra armband PÅ SVENSKA ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Tanja, laitan ensi tilassa tänne jotain ohjeen tapaista :)
    Ja Ninni, tusen tack ska du ha. Jag ska absolut börja skriva instruktionerna på svenska :) Pakkoruotsi jee! :)

    VastaaPoista
  4. Kyllä mä ihastelen aina eniten noita kieputettuja riipuksia, sellaisia kun ei turhan usein tule vastaan suomiblogeissa :-) Niitä lisää siis ;-)

    VastaaPoista
  5. Hmm.. en oikein tiedä että onko tämä parannusehdotus ja voi olla vaikea toteuttaakin, mutta:

    Minua aina kiinnostaa nähdä kehitys --> niin korujen tekemisessä kun muutenkin. On mukava katsella vuosien takaisia valokuvia ja todeta että eteenpäin on menty :D heh! Puhumattakaan omista ensimmäisistä korutuotoksista! Jos sinulla sattuisi olemaan vanhoja kuvia ensimmäisistä tekeleistäsi, niitä olisi kiva nähdä. Ideana vähän se, miten olet kehittynyt taitavaksi kieputtelijaksi. Että mistä se muna ponnistaa kanaksi, hih! :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos teillekin vinkeistä. Näistä taitaa olla vaikeeta valita yhtä parasta :)

    VastaaPoista
  7. Tuota noin... Ensinnäkin haluaisin kertoa että loistavaa, että löysin tänne!
    Aivan mahtava blogi!
    Mä en pysty nyt valitettavasti osallistumaan kisaan, koska mulla ei ole pätkääkään rakentavaa kritiikkiä tarjota. piste.

    VastaaPoista
  8. Mun mielestä on kans loistavaa, että löysit tänne :) Tervetuloa vaan! Ja ens kerralla lupaan järjestää ihan tavallisen arvonnan :)

    VastaaPoista